Αποστολή προϊόντων

1. Πληρωμή/Παραλαβή στο Κατάστημα Kinisis Solutions

Η φυσική έδρα είναι η Kinisis Solutions, Φλέμινγκ 23, Νέα Φιλαδέλφεια, 14342 όπου μπορείτε να παραλάβετε ή και να ζητήσετε αποστολή αλλού με δικά μας μέσα.

  • Παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας, χωρίς έξοδα μεταφορικών ή αντικαταβολής. Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία μας, στο τηλέφωνο που μας δηλώσατε.

2. Αποστολή Παραγγελίας

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος αυτή τη στιγμή είναι στα 5 για δέματα έως 10 κιλά. Οι τιμές στα διαφορετικά βάρη υπολογίζονται από τις του πρακτορείου, οπότε και θα πρέπει να υπάρξει επιβεβαίωση με εμάς.

Σε πρωτεύουσες νομών (Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα).
– Με Εταιρείες COURIER. Οι παραγγελίες μικρού βάρους είναι 5 ευρώ έως 10 kgr (ή/και όγκου έως 10.000 cm3 / 10 ltr).
– Με το Ταχυδρομείο (Ελληνικά Ταχυδρομεία ΕΛ.ΤΑ.). Οι παραγγελίες βάρους από 2 kgr έως 20 kgr (ή/και όγκου από 10.000 cm3 / 10 ltr έως 100.000 cm3 / 100 ltr).

Σε όλες τις περιοχές, εκτός από τις πρωτεύουσες νομών.
– Με το Ταχυδρομείο (Ελληνικά Ταχυδρομεία ΕΛ.ΤΑ.). Όλες οι παραγγελίες βάρους έως 20 kgr (ή/και όγκου έως 100.000 cm3 / 100 ltr).

Παραγγελίες μεγάλου βάρους από 20 kgr (ή/και όγκου από 100.000 cm3 / 100 ltr).
Αποστέλλονται με Πρακτορεία Μεταφορών σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη. Το μεταφορικό κόστος αφορά την παράδοση της παραγγελίας σε Πρακτορεία Μεταφορών Αθήνας/Θεσσαλονίκης. Μεταφορά από εκεί προς άλλες περιοχές της Ελλάδας γίνεται σε συνεννόηση με τον πελάτη και επιβαρύνει τον πελάτη.

3. Τηλεφωνική Επιβεβαίωση

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη.
Πριν από κάθε αποστολή, ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας τηλεφωνικώς, για την επιβεβαίωση των στοιχείων της παραγγελίας σας, την συμφωνία του τρόπου αποστολής και του κόστους αποστολής και πληρωμής της παραγγελίας.
Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σταματάμε την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

4. Τόπος και Χρόνος Παράδοσης

Οι ημέρες παράδοσης και ώρες, ορίζονται από τα ωράρια λειτουργίας της μεταφορικής επιχείρησης που αναλαμβάνει την μεταφορά τους και γίνεται στον τόπο παράδοσης που έχει δηλωθεί στην φόρμα παραγγελίας.
Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός τεσσάρων ως δέκα εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων και την περιοχή της παράδοσης.
Σε περίπτωση που η παραγγελία παραγγελία υποβληθεί μετά την 12:00μμ, ο χρόνος παράδοσης αυξάνει κατά μια εργάσιμη ημέρα.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος εξυπηρέτησης της παραγγελίας, καθορίζεται από την ταχύτητα παράδοσης από τους προμηθευτές μας.
Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης.

***Διευκρινίσεις.

H αποστολή της παραγγελίας σας, επιβαρύνεται με το κόστος της αντικαταβολής επιπλέον (όταν η παραγγελία εξοφλείται με την μέθοδο της αντικαταβολής).
Το Τελικό Κόστος Αποστολής (μεταφορικά), σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μπορεί να διαφοροποιείται από το αυτό που αναγράφεται στην φόρμα παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή, X θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να συμφωνήσουμε τον οικονομικότερο και πιο αξιόπιστο τρόπο για την αποστολή της παραγγελίας σας. Το Τελικό Κόστος Αποστολής, εφόσον διαφοροποιείται από αυτό που αναγράφεται στην φόρμα παραγγελίας, προστίθεται στο τελικό ποσό πληρωμής.
Το Τελικό Κόστος Αποστολής (μεταφορικά) εξαρτάται και μπορεί να διαφοροποιηθεί από:
i) Την περιοχή/τόπο παράδοσης της παραγγελίας, π.χ. δυσπρόσιτες περιοχές.
ii) Το τελικό βάρος και τον όγκο της παραγγελίας, π.χ. μπορεί να αφαιρεθούν ή να προστεθούν στην αρχική παραγγελία προϊόντα μετά από εντολή του πελάτη.
iii) Τον τρόπο αποστολής που θα ζητήσει ο πελάτης και εφόσον αυτός ο τρόπος είναι εφικτός (COURIER, ΕΛ.ΤΑ., Πρακτορεία Μεταφορών).

Άμεση μεταφορά εντός Αττικής

δικά μας μέσα με χαμηλό κόστος

Αποστολή Πανελλαδικά

με επιλεγμένες μεταφορικές

Δωρεάν αντικαταβολή

για το νομό Αττικής

100% Ασφαλείς αγορές

Viva Wallet / MasterCard / Visa